Oglasivaci

Kanali

Cross channel pristup povećava efikasnost oglašavanja.

Cross channel pristup omogućava oglašivačima da iskoriste sinergiju između više oglasnih kanala. Osim toga, vođenje Display, Video, Social i Search kampanja sa jedne tačke pojednostavljuje izvršavanje i poboljšava optimizaciju. Cross channel oglašavanje prati potencijalne potrošače kroz njihove kupovne putanje:
  • stvara svest o brendu ili proizvodu putem velike pokrivenosti na relevantnim sajtovima i formatima oglasa koji podstiču korisnike na angažovanost i imaju veliki uticaj kao što su video i engagement oglasi,
  • stimuliše razmatranje i kupovnu nameru koristeći banere i oglase na društvenim mrežama i
  • obezbeđuje prisustvo u fazi donošenja odluke o kupovini sa performance oglašavanjem, Search Engine Marketing-om i Re-targetiranjem.

Izaberite između kanala

Display mreža

Ciljani Display oglasi su od suštinskog značaja za brendiranje. Display mreža pokriva mobilne i desktop uređaje i nudi kontrolisani i otvoreni inventar na premium pozicijama, kao i na mobilnim aplikacijama. Display mreža sadrži hiljade lokalnih premium sajtova širom 16 evropskih i azijskih kancelarija Httpool-a. Pored toga, ona uključuje velike globalne medije kao što su BBC, Microsoft, AOL, Huffington Post, TechCrunch, TripAdvisor i Lonely Planet.
SRB_Display oglasni formati

Galerija

Video MREŽA

Podelite vašu priču kroz video mrežu!

Do 2017. internet korisnici će generisati mesečno 3 milijardi minuta video sadržaja, dok danas već 74% interent korisnika redovno prati video sadržaj preko interneta. Ovo pruža oglašivačima velike mogućnosti, posebno pošto online video oglašavanje pruža bolje targetiranje i ima veći uticaj od TV reklama. Httpool Video mreža pruža InBanner, InArticle i InStream video oglasne formate na mobilnim i desktop uređajima. Nudi kontrolisani i otvoreni inventar, uključujući premium medije.
  • InBanner: utiče na kupovnu nameru u okviru standardnih oglasnih plasmana.
  • InArticle: podržava brending ciljeve video oglasima koji se prikazuju unutar članaka.
  • InStream: podržava brending ciljeve svojim upečatljivim formatima i omogućava dugu izloženost brenda (prikazuje pre-, u sredini-, posle- video sadržaja).
SRB_Video formati

Galerija

Engagement MREŽA

Možete li da zamislite neograničene mogućnosti angažovanja unutar oglasa? Angažovanje željene publike ima veliki uticaj na brend. Međutim, angažovanje korisnika postaje sve veći izazov. Oglašavanje na Engagement mreži je savršeno rešenje za uticaj na osobe koje izbegavaju kliktanje na oglase. Angažovanje u okviru banera se može aktivirati kvizom, video galerijom, kreditnim kalkulatorom, nagradnom igrom ili nekom drugom vrednom akcijom. Engagement oglasni format je optimizovan za dektop i mobilne paltforme i isporučuje se kroz premium i srednjih premium lokalne i globalne sajtove, kao i kroz mobilne aplikacije.

Galerija

Cross Channel Performance Solution

Postignite maksimalni broj konverzija u okviru vašeg budžeta za oglašavanje Kanali, kao što su Desktop, Video, Search i Social igraju ključnu ulogu u izgradnji svesti i povećanju kupovne namere. Međutim, njihov doprinos krajnjim konverzijama je često podcenjen. Oglašavanjem kroz sve kanale , od stvaranja svesti o brendu kao i povećanju kupovne namere, Cross Channel Performance Solution pruža ne samo bolje rezultate, nego doprinosi razumevanju performansi pojedinačnog kanala i sinergije među više kanala . Httpool značajno poboljšava efikasnost performance kamapanja primenom cross channel pristupa, najbolje tehnologije i svog velikog iskusta.

Social Solution

Ojačati pun potencijal social media oglašavanja! Društvene mreže su značajno promenile način na koji brendovi interaguju sa svojim klijentima i obezbedile su okruženje za manje formalnu komunikaciju. Social media pruža visoko targetirane oglasne mogućnosti zasnovane na opsežnim podacima korisnika. Da bi se iskoristile ove prednosti, oglasi treba da budu prilagođeni određenim segmenitima publike i da budu konstantno optimizovani. Twitter Httpool je Tviterov partner u prodaji oglasnog prostora u Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Makedoniji, Rumuniji, Sloveniji, Švajcarskoj i Ukrajini. Brendovi i marketinške agencije sada mogu blisko da sarađuju sa lokalnim timovima kako bi izvukli najviše iz svojih aktivnosti na Twitteru. Saznaj više Ručno vođenje kampanja je izuzetno komplikovano, jer postoje brojne mogućnosti za optimizaciju kampanje u realnom vremenu Managing Facebook campaigns manually is extremely challenging, as there are far too many critical dimensions to optimize upon in real time. Httpool Social Rešenje pospešuje napredne vlasničke i licencirane tehnologije , omogućavajući visoku relevantnost oglasa , ciljanje i segmentiranje, automatsko licitiranje i optimizaciju , a pruža bolje razumevanje potreba i preferencija kupaca u analizi posle kampanje . To je kompletno rešenje za oglašavanje na društvenim medijima , prilagođeno ciljevima oglašivača.

Galerija